Διαγωνισμοί

Αγαπητοί μας φίλοι, για ακόμη μία φορά θα λάβει χώρα στο κατάστημά μας διαγωνισμός, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα και δωροεπιταγές για τα αγαπημένα τους χόμπι!!! Ο διαγωνισμός βασίζεται σε σύστημα επιβράβευσης κωδικών που προκύπτουν από το σύνολο των αγορών σας από το κατάστημά μας, είτε ηλεκρονικά είτε με την φυσική σας παρουσία για μια συγκεριμένη χρονική περίοδο, (Πέμπτη 2-3-2017 εως και Παρασκευή 21-3-2017).

 

-Αναλυτικά:

 

 • Για κάθε αγορά 50ευρώ έως και 99ευρώ λαμβάνετε 1 κωδικό

 • Για κάθε αγορά 100ευρώ έως και 149ευρώ λαμβάνετε 2 κωδικούς

 • Για κάθε αγορά 150ευρώ έως και 200ευρώ λαμβάνετε 4 κωδικούς

 • Για κάθε αγορά 250ευρώ και πάνω 5 κωδικούς

Οι κωδικοί είναι μοναδικοί για κάθε συμμετέχοντα και δίνουν περισσότερες πιθανότητες νίκης στην τελική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Απριλίου 2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook (Boxes of war/Facebook page) καθώς και στην σελίδα μας www.boxesofwar.com

 

-Τα βραβεία της κλήρωσης θα είναι:

 

 • 1ος Νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 200ευρώ από το κατάστημά μας

 • 2ος Νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 100ευρώ από το κατάστημά μας

 • 3 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 50ευρώ από το κατάστημά μας.

 • 5 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και props προσφορά του καταστήματός μας

 

-Προυποθέσεις συμμετοχής:

 

 • Οι αγορές αφορούν προιόντα των παρακάτω εταιρειών:

  Games Workshop, Mantic Games, Prodos Games, Corvus Belli, Warlord, FFG, Privateer Press, Italeri, Revell, Knoght models, Vallejo, Scale 75, Green Stuff world, Morris.

  *προιόντα που εξαιρούνται από τον διαγωνισμό είναι: Games Workshop Web store exclusive, Black Library Novels & Audio Books.

 

 • Οι τιμές των προιόντων είναι αυτές που αναγράφονται στο www.boxesofwar.comΣυνδιαστικές προσφορές προκύπτουν για κάποιους κωδικούς. Για την διαθεσιμότητα και τις τιμές προιόντων που δεν εμφανίζονται ακόμα στο site μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@boxesofwar.com και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

 

 • Οι κωδικοί θα λαμβάνονται είτε απο ηλεκτρονικές αγορές είτε από αγορές με την φυσική σας παρουσία στο κατάστημά μας.

 

 • Για να δωθεί κωδικός σε αγορά μέσα από το διαδικτυακό μας κατάστημα, θα πρέπει ο πελάτης να κάνει κατάθεση το τελικό ποσό της παραγγελίας στην τράπεζα εντός 2 ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας (για την δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας ή Web banking μπορείτε να επισκεφθείτε το www.boxesofwar.com και να δείτε τα απαραίτητα στοιχεία στην κατηγορία, τρόποι πληρωμών).

 

 • Για να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή στον διαγωνισμό, θα πρέπει να δωθούν στοιχεία επικοινωνίας στο Boxes of War. Είτε με την εγγραφή σας (εντελώς δωρεάν) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε με την επιβεβαίωση στοιχείων με φυσική παρουσία στο κατάστημά μας, Κολοκοτρώνη 30-34 , Βύρωνας, Αθήνα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τον διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα

6944832531 & 6944303499 καθημερινά από τις 11:00πμ έως 15:00μμ και 18:00μμ έως 20:00μμ

2107669638 Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30πμ έως 14:00μμ & 18:00 έως 20:00μμ και Σάββατο 12:00μμ έως και 15:00μμ.

 

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων(Κατάστημα και Ηλεκτρονικό κατάστημα -Κόμβος)

Το 
Boxes of War (Βούλγαρης Π. & Παπακωνσταντίνου Σ Ο.Ε. διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας. Tο τεχνικό προσωπικό του δεν θεωρείται τρίτος ανεξάρτητα από το είδος σύμβασης που υπάρχει μεταξύ του διαγωνισμού και του ιδιοκτήτη του περιεχομένου. 

O κόμβος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας. 

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. 

Επισκέπτες / χρήστες του κόμβου που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του κόμβου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. 

Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους ο κόμβος διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες. 

O κόμβος και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

category empty

Διαγωνισμοί

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
Συνέχεια